Sandvis cu omleta si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 8 Noi 2013 | 581 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos....

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura ceva fin de la Delaco
  • cativa mieji de lapte de la Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu omleta si branzica:

Cu o forma rotunda se taie felia de paine. Oul se bate cu un praf de sare si se pune in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline(eu am folosit unsoarea lasata de baconul prajit). Acoperim tigaia cu capac si lasam 2-3 minute. Cu aceeasi forma cu care am decupat felia de paine decupam si din omleta. Felia de paine decupata, o ungem cu branza ceva fin, suprapunem feliile de omleta(3 felii mi-au iesit mie), iar deasupra punem miejii de lapte. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

din cele 3 felii decupate din omleta se pot face 3 sandvisuri(eu am preferat doar unul si am suprapus feliile de omleta)

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu omleta si branzica-0
Sandvis cu omleta si branzica-1
Sandvis cu omleta si branzica-2
Sandvis cu omleta si branzica-3
Sandvis cu omleta si branzica-4
Sandvis cu omleta si branzica-5
Sandvis cu omleta si branzica-6
Sandvis cu omleta si branzica-7
Sandvis cu omleta si branzica-8
Sandvis cu omleta si branzica-9

COMENTARII (11)

Valclaudia 1

08.11.2013, 15:07

daca-i cu Delaco vreau si eu!

Rocsi 1

08.11.2013, 15:51

diana_k 1

08.11.2013, 18:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04