Sandvis cu papara de ciuperci

de simona72 in Sandvisuri, 17 Oct 2013 | 865 vizualizari

 

Pe cat de repede se face pe atat de gustos este...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 palarii de ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1-2 linguri ulei cu aroma de trufe
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salata
  • 1 buc miez de lapte natur
  • 2 felii de paine de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu papara de ciuperci:

Ciupercile se spala, se taie marunt si se prajesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline la foc iute pana scade zeama lasata. Se adauga oul batut, sare si piper dupa gust si se amesteca in tigaie cu o spatula, amestecand oul cu ciupercile. Se opreste focul si se continua sa se amestece in tigaie 1 minut. Paine se prajeste in prajitorul de paine, se stropeste cu ulei aromat, se freaca cu usturoi. Salata se taie fidelute subtiri, miezul de lapte se taie felii. Peste painea prajita unsa si frecata cu usturoi, se pun felii de miez de lapte, 1-2 linguri de papara, fidelute de salata, se mai stropeste cu putin ulei aromat. Se serveste sandvisul cald.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

din momentul in care puneti oul in tigaie, focul sa fie la minim sau chiar se poate oprii, este suficienta si caldura reziduala pt prepararea oului

2

amestecati oul in tigaie, in acest fel faceti papara de ou si nu-i dati voie sa se faca omleta

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu papara de ciuperci-0
Sandvis cu papara de ciuperci-1
Sandvis cu papara de ciuperci-2
Sandvis cu papara de ciuperci-3
Sandvis cu papara de ciuperci-4
Sandvis cu papara de ciuperci-5
Sandvis cu papara de ciuperci-6
Sandvis cu papara de ciuperci-7
Sandvis cu papara de ciuperci-8
Sandvis cu papara de ciuperci-9
Sandvis cu papara de ciuperci-10
Sandvis cu papara de ciuperci-11
Sandvis cu papara de ciuperci-12

COMENTARII (19)

Panacris

Panacris 1

18.10.2013, 17:20

Valclaudia

Valclaudia 1

08.11.2013, 09:03

31!

simona72

simona72 1

08.11.2013, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!