Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3209 vizualizari

 

Simplu,sanatos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paine alba feliata
  • 75 gr Ceva fin de la Delaco cu verdeata
  • 50 gr mozzarela Delaco
  • 1 ardei rosu
  • 1 bucata de castravete cca.50 gr
  • frunze patrunjel pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella:

Prima data am prajit pinea,apoi am uns-o cu Ceva fin de la Delaco cu verdeata ,am taiat mozzarela Delaco fisiute, le-am aranjat pe  bucatile de pine ,apoi am curatat ardeiul si l-am spalat, apoi l-am sters cu un prosop absorbant de apa.

L-am taiat fisiute si am ornat senvisurile, la fel am procedat si cu castravetele.

Frunzele le-am spalat si am ornat cu ele.

Sandvisurile sunt gata pentru a fi servite .

Pofta mare sa aveti!ca de bune sunt  superrrrrrrrr!! bune  si sanatoase ..

TIPS-URI

1

Pentru micul dejun si chiar pentru cina sunt nemaipomenite ..

2

Un sandvis fara carne numai cu produse Delaco si legume ..sanatate curata ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval,salam si rosii