Saratele

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 5444 vizualizari

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

23.05.2010, 09:36

ce-ar merge acu' acu'.

madi_marin 1

23.05.2010, 10:32

bune de rontait oricand....si oricate...

Rocsi 1

23.05.2010, 11:14

ce mult imi plac

Julie 1

23.05.2010, 11:22

Hai ! Va astept sa rontaim impreuna! Si asa azi e sarbatoare si am inchis usa la bucatarie! Azi nu gatesc!

silvi0ara 1

23.05.2010, 11:28

nadina73 1

23.05.2010, 18:43

pot sa fur macar una mica si pun la schimb 5 furcu?super bine arata

Julie 1

24.05.2010, 08:14

Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!

marty 1

10.11.2010, 09:29

arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!

Julie 1

13.11.2010, 21:25

Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută