Sarmale cu varza acra

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Feb 2010 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aprox 1 kg carne de porc sau amestec
  • -2 verze acre
  • -o cana de orez
  • -4-5 linguri de pasta
  • -2 cepe mari
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu varza acra:

-ceapa tocata marunt o calim in putin ulei


-adaugam orezul si mai lasam putin


-pasta o amestecam cu o cana de apa si o adaugam peste orez si ceapa


-ceapa cu orezul si pasta se toarna peste carne,se adauga delikat si se amesteca bine


-alegem foile pentru sarmale si tocam putina varza pentru a pune pe fundul ceaunului


-dupa ce punem varza si putina pasta deasupra incepem sa impachetam sarmalele si le asezam una langa alta


-dupa ce am terminat de pus sarmalele punem 2-3 foi de dafin si pasta si continuam cu alt rand


- cand terminam de asezat sarmalele punem un ultim strat de varza,foi de dafin,pasta si 3-4 feli de sunculita


-puneti apa pana deasupra sarmalelor si lasati sa fiarba(verificati din cand in cand daca sunt fierte si mai puneti apa)


-se servesc simple sau cu smantana

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sarmale cu varza acra 16436
retete culinare - Sarmale cu varza acra 16437

COMENTARII (2)

Teo 1

07.02.2010, 20:45

ce cuminti asteapta sarmalele in farfurie! imi amintesc de inceputuri ,cand am facut prima data sarmale ,le-am pus la foc fara sa pun apa; ce-a iesit.....!

adry88 1

07.07.2011, 11:11

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!