Sarmale de post cu crupe (pasat) de porumb si ciuperci

de RODIMUR in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 7422 vizualizari

COMENTARII (24)

vasimur 1

11.03.2018, 23:48

mihaelar63 1

12.03.2018, 02:22

Sunt foarte bune !! Si la noi sunt preferate

RODIMUR 1

12.03.2018, 04:22

Mă bucur, Mihaela, că avem aceleași gusturi. Mie mi se par speciale, iar la noi în casă, sarmalele din carne de porc le face soțul. E maestru la așa ceva...!

katty 1

12.03.2018, 08:10

Nu am mancat niciodata! Sper sa am ocazia sa gust si eu candva!

mirela0911 1

12.03.2018, 08:42

Si noua ne plac tare mult!

Ksenya 1

12.03.2018, 09:30

Daca le mai fierbem si la foc de lemne,in ceaun de tuci ,lasate un pic la sfarsit sa coaca nitel... deja sunt din poveste

RODIMUR 1

12.03.2018, 09:55

Katty, sunt mulți care nici măcar n-au auzit de astfel de sarmale...Poate vei avea ocazia să guști, într-o bună zi și atunci îți vei putea face o părere...!

RODIMUR 1

12.03.2018, 09:56

Îmi pare bine, Mirela, că știi despre ce este vorba și că-ți plac sarmalele cu păsat...Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

12.03.2018, 09:57

Ksenya, știi multe despre acest gen de sarmale, așa că se vede că-ți plac și ție...! Mă bucur!

Spiridus 1

12.03.2018, 11:40

Interesanta reteta ta!🤗

-Licurici- 1

12.03.2018, 12:32

Imi plac sarmalele de post, mai ales daca au ciuperci!

RODIMUR 1

12.03.2018, 12:45

Da, Licurici, sunt bune cu ciuperci și se pot face cu orez, nu cu păsat...Face fiecare cum îi place...!

Merisor 1

12.03.2018, 17:53

N-am mai mâncat din copilărie și tare îmi plăceau!

elucubratiiculinare 1

12.03.2018, 18:13

in perioada asta as manca orice

RODIMUR 1

12.03.2018, 18:19

Merișor, mi se pare oarecum normal, pentru că de câteva decenii, deja, oamenii au la îndemână orezul, pentru sarmale. E mai comod...Iar păsatul se găsește mai greu... Eu nu am prea mâncat în copilărie, decât de foarte puține ori, dar îmi fac singurică acum, o dată, uneori și de două ori pe an... Îmi prind pofta, așa! Mulțumesc!

RODIMUR 1

12.03.2018, 18:19

Da, Mihaela, în post cam facem foamea...!

madi_marin 1

12.03.2018, 20:22

Ador sarmalele, fie ele cu carne sau de post!

Rocsi 1

12.03.2018, 20:30

Uite ca la noi in zona nu se fac cu pasat si nu am mancat niciodata. Sunt sigura ca au iesit foarte bune. Mie oricum imi plac sarmalele de post, cand fac cu carne, mananc mai mult de foame ))

RODIMUR 1

12.03.2018, 20:44

Mă bucur, Madi! Mulțumesc frumos...

RODIMUR 1

12.03.2018, 20:46

Rocsi, așa este, sunt foarte puțini cei care știu de astfel de sarmale. Se făceau pe timpuri, când nu era orez, care se importa greu și nu era accesibil tuturor. Da, sunt foarte bune. Mie îmi plac foarte mult și le mănânc reci, goale și în cantitate mare. Mai ales că fac doar o dată, sau de două ori pe an...

xana 1

13.03.2018, 13:54

Am auzit de crupe si stiu ce sunt, iar sarmale astfel pregatite nu am mancat, dar stiam ca se fac. Inca o data ne-ai adus o reteta veche, din cele care incet, incet se pierd din pacate. Sigur sunt foarte bune

RODIMUR 1

13.03.2018, 15:39

Mulțumesc frumos, Xana! Așa este. Îmi place să aduc la lumina zilei de azi rețete și obiceiuri culinare din trecut...Mai ales că aceste sarmale îmi plac în mod deosebit...

dantes 1

16.03.2018, 13:01

Bune!

RODIMUR 1

16.03.2018, 13:10

Mulțumesc frumos, Dante! Încă mai am vreo 4 sarmale...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti de post