Sarmale din carne de pui in foi de dragavei

de katty in Pui, 25 Apr 2020 | 2470 vizualizari

COMENTARII (18)

RODIMUR 1

25.04.2020, 20:23

Arată excelent! Dar te rog să ne spui ce înseamnă ”dragavei” și ”sfandoc”... Sunt niște regionalisme pe care nu le cunosc și sunt curioasă...

oanapl 1

25.04.2020, 20:24

Ce bine arată! Nici eu nu am auzit de dragavei.

Constelatialeu 1

25.04.2020, 20:26

Dragavei nu e acelasi lucru cu stevia sau ma insel ?

katty 1

25.04.2020, 20:27

Rodica dragaveiul este acelasi lucru cu stevia, poate o stii sub numele asta, iar sfandocul este ceva asemanator cu cimbru ca miros si se foloseste la noi in Oltenia la caltabosi, sarmale.

RODIMUR 1

25.04.2020, 20:35

Mulțumesc, Katty! Sună frumos cuvântul ”dragavei”...!

MotanLaOale 1

25.04.2020, 20:47

Tabita _ 1

25.04.2020, 21:16

N-am mai mancat. Dar par gustoase.

Gherca Daniela 1

25.04.2020, 23:24

mihaelar63 1

26.04.2020, 00:48

Foarte bune !!! Foarte light !!!

mihaelar63 1

26.04.2020, 00:56

Ai mai folosit sfandoc si nu m-am lasat pana nu i-am dat de capat [ data trecuta }. Este unul si acelasi lucru cu schinduful

deyutzky 1

26.04.2020, 07:01

Ce bine arata!

vasimur 1

26.04.2020, 09:04

mirela0911 1

26.04.2020, 12:09

Eu cu dragaveiul/leurda inca nu am facut cunostinta, asa ca incerc la tine!

laura_n 1

26.04.2020, 12:27

Dar ce pofta imi faci

Ksenya 1

27.04.2020, 10:12

Interesante ingrediente!

Rocsi 1

27.04.2020, 18:52

dantes 1

06.05.2020, 08:55

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de tei