Sarmalute in dovleac

de madi_marin in Porc, 10 Oct 2010 | 9488 vizualizari

COMENTARII (65)

Rocsi 1

10.10.2010, 18:07

minunate ..rumene si cred k delicioase....la mai multe retete minunate

nadina73 1

10.10.2010, 18:09

Felicitari pentru reteta cu numaru 200super bune trebuie sa fie ,nu am incercat pana acumasuper 5 f

madi_marin 1

10.10.2010, 18:13

fetele....multumesc....

kamy 1

10.10.2010, 18:14

super idee...bv 5f

madi_marin 1

10.10.2010, 18:14

Nadina.....pana sa te ajung....mai am de lucru.... noroc ca imi place.....

nadina73 1

10.10.2010, 18:19

madi esti grozava imi plac retetele taledar probabil nu ai timp suficient pt a posta,in schimb eu daca nu lucrez decat la mine in bucatariefelicitari

madi_marin 1

10.10.2010, 18:23

Nadina....multumesc mult....ma bucur din suflet ca iti place ce fac..... asa e....timp nu prea am cat as vrea pentru bucatarit....

La Ancuta 1

10.10.2010, 18:24

Super reteta. Felicitari pentru cele 200 de retete si la cat mai multe

madi_marin 1

10.10.2010, 18:25

postavaru....multumesc

gaby_duceag 1

10.10.2010, 18:41

minunat, madi. n-am papat niciodata preparate asa. arata de nota 10. si avatarul

madi_marin 1

10.10.2010, 18:44

Gaby...si la mine e premiera asta cu dovleacul, de mult aveam eu ideea in cap dar nu venise momentul.... avatarul....e cam plinut....

gaby_duceag 1

10.10.2010, 18:46

nu, e foarte frumos

madi_marin 1

10.10.2010, 18:48

multumesc.....

Dana Cristea - pusikmea 1

10.10.2010, 19:40

felicitari, la cat mai multe retete, foarte faina ideea!

adasev12 1

10.10.2010, 19:41

interesant mod de coacere a sarmalelor
ai zis ca-l pui direct pe plita...adica pe aragaz? sau in cuptor?

adasev12 1

10.10.2010, 19:42

am revenit cu furcile

madi_marin 1

10.10.2010, 19:44

pusikmea....multumesc....

madi_marin 1

10.10.2010, 19:45

adasev...l-am pus in cuptor, dar nu pe gratar, ci direct pe plita, jos....

madi_marin 1

10.10.2010, 19:45

multumesc pentru furculite....

adasev12 1

10.10.2010, 20:03

aha, am inteles...multumesc de precizare

madi_marin 1

10.10.2010, 20:05

adasev....cu placere....

Bucataras Medi 1

10.10.2010, 20:46

la cat de bine arata si ce pofta mi-ai facut chiar ca asi da o fuga pana la tine...............felicitari si la cat mai multe retete!................

lacrimioara 1

10.10.2010, 21:01

felicitari interesanta reteta si de harnicie nu mai zic ai fost mai mult decat harnica si daca le faci si cu placere iti ies de minune

Miha 1

11.10.2010, 00:24

Madi, felicitari pentru 200. La cat mai multe.

lia maria 1

11.10.2010, 11:06

Felicitari ! draga medi 200 retete postate cat despre aceste sarmalutece bune tre sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de varza murata - reteta pas cu pas