Sarmalute in frunza de vita

de Andreea Baraboi in Porc, 28 Mai 2014 | 3141 vizualizari

COMENTARII (4)

portiadelumina 1

28.05.2014, 20:13

Sunt bune, iar eu obişnuiesc să le mănânc cu smântână.

Andreea Baraboi 1

28.05.2014, 20:16

si eu la fel. poza este facuta cand sunt puse la fiert. Cand le-am terminat am plecat la plimbare si cand m-am intors erau deja savurate cu smantana si mamaliguta

deyutzky 1

28.05.2014, 20:38

foarte foartee bune!

Andreea Baraboi 1

28.05.2014, 20:40

foate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman