Semifreddo de cafea

de Xandrinne in Dulciuri, 25 Aug 2011 | 7879 vizualizari

 

by Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 180 g lapte condensat
  • 50 ml lapte rece
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semifreddo de cafea:

Am dizolvat cafeaua solubila in laptele rece; cafeaua astfel obtinuta am amestecat-o cu laptele condensat.

Am batut bine frisca si am incorporat-o in amestecul de lapte condensat cu cafea.

Am mixat compozitia la viteza minima timp de cateva minute si apoi am turnat-o in diverse forme pe care le-am introdus in congelator.

Dupa 4 ore am scos formele din congelator, am scos cu grija semifreddo-ul din forme; am pudrat cu cacao, am ornat cu putina zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Semifreddo de cafea" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)