Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Adi75 in Porc, 3 Mai 2014 | 6108 vizualizari
mihaelar63 1
Ei stiu ca are valoare sentimentala . Dar si pe la Cluj se manca , de preferat pe paine tzapana de casa si stropita , separat , )) cu o tuica buna de prune sau pere
Alexandra Burz 1
Tare buna e...imi place mult si mie
Bya Ralu 1
MotanLaOale 1
buna rau
Ade200 1
Sănătate curată!
Panacris 1
Îmi aduce aminte de vacanțele din Maramureș De ceapă nu știam, doar slana friptă și o bucată de pâine
Rocsi 1
Ce mai mancam asa ceva in copilarie....
pity19 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
8 comentarii
de gaby_duceag 8
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
RODIMUR
madi_marin
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!