Snitel de pui cu cascaval afumat

de Adinacarla in Pui, 19 Noi 2010 | 2433 vizualizari

 

In weekendul trecut am ajuns in zona Sibiului si asa mi-am cumparat si eu cascaval afumat...o bunatate...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval afumat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu cascaval afumat:

Spalam bine si feliem pieptul de pui.

Batem carnea invelita in folie alimentara cu ajutorul batatorului pentru carne.

Piperam si saram dupa gust. Pe fiecare buncata de carne punem o felie de cascaval, pliemcarnea astfel incat cascavalul sa ramana complect acolerit. Dam snitelul prin faina, apoi prin ouale batute ca pentru o omleta la final prin pesmet. Prajim in ulei incins.

A fost foarte bun...

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de pui cu cascaval afumat 63846
retete culinare - Snitel de pui cu cascaval afumat 63848

COMENTARII (8)

Adinacarla 1

20.11.2010, 01:39

MotanLaOale, rocsi_1612, mena29, nadina

Sylvia 1

23.11.2010, 10:53

wow ce bine arata am venit sa le admir macar

Adinacarla 1

23.11.2010, 11:35

Sylvia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21