Snitele de dovlecei

de vickyduta in Mancaruri de legume, 20 Noi 2010 | 13246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 dovlecei
  • delikat, piper, cimbru, oregano
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

 

Dovlecei se spala se curata de coaja si apoi se taie feliute cat de cat potrivite, sa nu fie prea groase (ca raman cruzi in mijloc) si nici prea subtiri. Ouale se bat foarte bine cu condimentele, Se amesteca bine si intre timp se pun 2-3 lingurite de faina sa iasa o compozitie potrivita, Fiecare feliuta de dovlecel se da prin compozitia ou, Si se pune in tigaie cu uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti pana prind o crusta aurie,
Va doresc pofta buna, si chiar merita incercte.

 

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune, daca le serviti cu maioneza sau cu sos de usturoi sunt excelente, atat calde cat si reci.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele de dovlecei 64161
retete culinare - Snitele de dovlecei 64162
retete culinare - Snitele de dovlecei 64163
retete culinare - Snitele de dovlecei 64164
retete culinare - Snitele de dovlecei 64165
retete culinare - Snitele de dovlecei 64166
retete culinare - Snitele de dovlecei 64167
retete culinare - Snitele de dovlecei 64168

COMENTARII (3)

Sidy 1

20.11.2010, 08:19

Ute ca sunt prima si vreau si eu niste dovlecel pane
Ai 5 furcute

vickyduta 1

20.11.2010, 16:40

Multumesc din tot sufletul

adry88 1

28.05.2011, 17:41

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D