Sofficini

de lilik in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 6853 vizualizari

 

fetitei mele ii plac f mult si se gasesc doar congelati asa k am kutat reteta sa ii fac in casa si am gasit-o pe"misya.info"...sper s va plak si voua..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de faina
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de sare
  • pt umplutura:
  • 200 gr sunca
  • 100 ml sos bechamel
  • 200 gr branza(eu am pus felii tip hochland)
  • 2 oua,
  • pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sofficini:

punem laptele cu untul si sarea intr-o craticioara pe foc,iar cand incepe sa fiarba dam deoparte si adaugam faina cernuta. Amestecam bine, iar cand s-a racorit il framantam putin sa obtinem un aluat moale. Il infasuram in folie si dam la frigider pana se raceste.

Intre timp taiem cubulete sunca si branza si pregatim sosul (sau il cumparam). Cand s-a racit intindem pe masa infainata o foaie de cca 3 mm. Cu o cana mare sau cu ceva rotund taiem forme pe care punem sunca ,branza si 1 lingura de sos. Ii inchidem dandu-le forma de semi-luna(apasam pe margini cu degetele sa nu se desfaca). Ii dam prin ou ,apoi prin pesmet si ii prajim sau ii dam la cuptor la 180° timp de 20 de min (inainte de a-i baga in cuptor punem deasupra putin ulei).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sofficini" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu branza