Somon aromatizat la gratar cu garnitura de orez

de Rocsi in Somon, 25 Mar 2013 | 18056 vizualizari

COMENTARII (50)

Zamfira 1

25.03.2013, 20:54

foarte gustos si sanatos!!!

JamilaCuisine 1

25.03.2013, 20:54

Mmmm, super, somonul e unul din pestii mei preferati!

Valclaudia 1

25.03.2013, 20:57

ce bunatate avem aici! Bravo, Rocsi

La Ancuta 1

25.03.2013, 20:59

foarte bun

T I M E A 1

25.03.2013, 21:01

bun pestele cu orez

Lau 1

25.03.2013, 21:06

foarte bun

mamaieelena 1

25.03.2013, 21:06

delicios

Bya Ralu 1

25.03.2013, 21:10

foate gustos

laura_n 1

25.03.2013, 21:12

un deliciu! si foarte bun somonul pt organism

Merisor 1

25.03.2013, 21:12

M-ai omorat cat de bine arata!

ela 1

25.03.2013, 21:15

imi place.....

loredanaaa 1

25.03.2013, 21:27

bun

Geanina87 1

25.03.2013, 21:36

Bun tare

Dana_Retetegg 1

25.03.2013, 21:39

Lavinia 1

25.03.2013, 21:40

delicios

CookieMonster 1

25.03.2013, 21:41

bv bv

Dea_Dea 1

25.03.2013, 22:00

Super bun!!

Doralinda 1

26.03.2013, 00:14

Minunat!

RoXx 1

26.03.2013, 01:06

deliciossssss

deyutzky 1

26.03.2013, 06:49

ce bine arata

jolygina 1

26.03.2013, 07:59

super

Satisfyyourcravings 1

26.03.2013, 09:39

Arată delicios!

MotanLaOale 1

26.03.2013, 09:41

bun bun

Rocsi 1

26.03.2013, 21:19

Multumesc Melinda

Rocsi 1

26.03.2013, 21:19

Ma bucur ca iti place asa mult Jamila

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon la gratar