Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola

de Strawberries thoughts in Somon, 3 Aug 2014 | 2781 vizualizari

 

În reţeta de astăzi o să folosim sosul de roşii cu busuioc din reţeta anterioară.

 

INGREDIENTE

  • 500 g somon (4 bucăţi)
  • 250 g sos de roşii cu busuioc
  • 1 lgt piper negru
  • 1 lg sos de soia superior (dark)
  • 10 g parmezan
  • 50 g gorgonzola
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola:

Preîncălzim cuptorul la 180°C.

Uscăm bucăţile de somon cu un şerveţel de bucătărie.
Cu o pensula ungem peştele cu sosul de soia şi presăram pe deasupra piperul .
Într-un vas termorezistent, uns cu puţin ulei, punem bucăţile de somon.
Punem peştele în cuptor pentru 15 minute.
După 15 minute scoate peştele şi turnăm peste el sosul de roşii cu busuioc.
Îl mai dăm la cuptor pentru încă 20 de minute.
Tăiem gorgonzola cubuleţe.
Scoatem vasul din cuptor, punem peste peşte parmezanul şi gorgonzola.  
Dăm vasul la cuptorul cald, cu focul stins, până se topeşte gorgonzola.

Enjoy :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola 335541
retete culinare - Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola 335542
retete culinare - Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola 335543

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

03.08.2014, 15:56

mamaieelena 1

03.08.2014, 17:41

Panacris 1

13.08.2014, 17:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55