Sos pentru diferite Fripturi

de Valyvalentyna in Sosuri, 20 Apr 2014 | 5182 vizualizari

 

Merge f bine cu diferite fripturi...vil recomand sal incercati.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 6 linguri mustar dulce,
  • 1 lingurita sare,
  • 7-8 linguri de smintina,
  • 1 pachetel de piper,
  • jumatate de legatura patrunjel verde,
  • 2-3 linguri de ulei,
  • 1 castravete {optional}.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru diferite Fripturi:

Fierbem ouale.

Separam galbenusul de albus, zdrobim galbenusurile cu o furculita foarte marunt, adaugam sarea si uleiul si le omogenizam bine.

Apoi adaugam mustarul, albusul de la oua tocat foarte marunt, smantina, piperul si le amestecam foarte bine pina se formeaza un sos fluid iar la sfirsit adaugam patrunjelul tocat si {castravetele}-optional.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune in sos si castravete curatat de coaja si dat pe razatoarea mica.

RETETA IN IMAGINI

Sos pentru diferite Fripturi-0
Sos pentru diferite Fripturi-1
Sos pentru diferite Fripturi-2
Sos pentru diferite Fripturi-3
Sos pentru diferite Fripturi-4
Sos pentru diferite Fripturi-5

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.04.2014, 21:08

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 21:47

Daaaa...Multumesc Bunica

Panacris 1

22.04.2014, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04