Spaghete alla cozze

de Dan_Alexandru in Spaghete, 21 Apr 2012 | 3218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 gr Spaghete
  • 35 gr Vin alb
  • 8 gr usturoi
  • Patrunjel tocat marunt
  • 4 Rosii chery
  • 10-12 Cozze -scoici-midii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete alla cozze:

Se pun spaghetele la fiert in apa clocotita cu putina sare .  In acest timp, in tigaia incinsa punem scoicile -cozzele  cu putin ulei de masline  ( daca scoicile sunt congelate , le puteti pune in tigaie fara ulei si asteptati sa se evapore apa ) ,adaugam rosiile chery taiate pe jumatate si spalate , punem usturoi pisat dat la blender in ulei , eu asa il fac , apoi stingem cu vin alb si imediat adaugam spaghetele care au fiert, aldente, punem si patrunjelul tocat  si le putem servi. Pofta buna!1.

 

COMENTARII (4)

oana_pisicutza16 1

22.04.2012, 14:13

Lau 1

22.04.2012, 15:59

place

mamaieelena 1

22.04.2012, 19:54

buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S