Spaghete cu vongole si creveti

de Bya Ralu in Spaghete, 10 Iul 2016 | 562 vizualizari

 

Retete de vara


O reteta de te lingi pe degete! Sa o incercati

 

INGREDIENTE

  • Spaghete barrila
  • 100 g vongole congelate sau proaspete
  • 150 g creveti
  • 1 cana de pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 leg patrunjel proaspat
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu vongole si creveti:

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,iar cand aceasta incepe sa clocoteasca punem pastele.

Crevetii se curata bine de coaja lor,se taie atat capul cat si coada si se clatesc bine.

Intr-o tigaie wok punem usturoiul si patrunjelul tocate marunt cu ulei de masline,lasam putin sa se aromeze uleiul si adaugam crevetii.

Se punem vinul alb si se lasa,pana cand se evapora alcoolul.

Se pune pasta de tomate si putina apa si vongolele,acoperim cu un capac (pentru a se deschide frumos).

Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se pun peste sosul format.

Se lasa cateva minute,se condimenteaza dupa gust si se servesc!

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu vongole si creveti-0
Spaghete cu vongole si creveti-1
Spaghete cu vongole si creveti-2
Spaghete cu vongole si creveti-3
Spaghete cu vongole si creveti-4
Spaghete cu vongole si creveti-5
Spaghete cu vongole si creveti-6

COMENTARII (17)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

13.07.2016, 22:31

roxana_simona

roxana_simona 1

14.07.2016, 21:56

bune

Zamfira

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!