Spanac cu ou ochi

de gugugh in Mancaruri de legume, 1 Noi 2010 | 2679 vizualizari

 

O bunatate de papica, plina de vitamine .Ideala pt copii

 

INGREDIENTE

  • Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa, eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se  poate folosi crud sau la borcan
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ulei
  • putina pasta tomate
  • sare, piper dupa gust
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou ochi:

Spanacul se spala bine si se lasa la scurs.

Ceapa se taie solzisori fini, usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei , cand s.au aurit se adauga frunzele de spanac si se lasa cateva minute la calit pana se inmoaie putin spanacul . Se adauga si putina pasta tomate si se potriveste de sare si piper.

Se serveste alaturi de ou ochi, prajit.

O bunatate plina de savoare si vitamine.

 

TIPS-URI

1

e mai plin de vitamine spanacul crud decat cel de la conserva.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spanac cu ou ochi 59700
retete culinare - Spanac cu ou ochi 59701

COMENTARII (8)

gugugh 1

01.11.2010, 14:56

pai e numai spanac cu utina ceapa si usturoi asa de gust mihaelar 63. e tare gustos sio se prepara rapid, va multumesc fetelor pt aprecieri

elena1988 1

11.02.2011, 20:18

adry88 1

29.05.2011, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D