Spanac cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 7 Feb 2014 | 14439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un sfert de piept de pui dezosat
  • 150 gr -200 gr spanac proaspat
  • o ceapa galbena potrivit de mare
  • un morcov mic
  • un ardei gras rosu
  • o bucata de praz
  • 2-3 picaturi de ulei
  • un praf de sare
  • o lingura cu suc de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu piept de pui:

Pieptul de pui il taiem in cubulete mici si il punem la fiert in putina apa (maxim o cescuta) impreuna cu cele 2-3 picaturi de ulei. Acoperim craticioara cu un capac si lasam sa fiarba inabusit pentru 15-20 de minute. Adaugam apoi legumele tocate marunt si le lasam pana se patrund suficient de bine. Daca este nevoie mai adaugam putina apa. Spanacul il taiem in fasii mici si il punem peste carne si legume. Fierbem cam 10 minute, dupa care adaugam foarte putina sare si o lingura cu suc de rosii. Dupa 5 minute, in care a fiert la foc potrivit, oprim focul.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Fiind pregatit pentru Bbk, legumele le-am fiert inabusit la un loc cu carnea, evitand prajirea lor.

2

Adaosul de ulei si sare a fost minim.

RETETA IN IMAGINI

Spanac cu piept de pui-0
Spanac cu piept de pui-1
Spanac cu piept de pui-2
Spanac cu piept de pui-3

COMENTARII (16)

deyutzky 1

07.02.2014, 23:16

Dyutza, ce bunatate ai facut aici

laura_n 1

10.02.2014, 18:12

biiig like!

Dya Daniela Andrei 1

11.02.2014, 09:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04