Spanac in sos bechamel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Apr 2011 | 6693 vizualizari

COMENTARII (14)

kamy 1

12.04.2011, 23:24

esti totala am dat buzna sa vad ce reteta de spanac sa mai schimb si eu saraca bunica facea bechamelul si nu stia cum ii zice imi place de nu mai pot spanacul da sa nu te mai chinui pui spanacul direct peste faina prajita,amesteci si dupa aia pui lapte cat e nevoie nu face cocoloase da nici bechamel nu-i mai zice

horia 1

12.04.2011, 23:34

arata bestial.mi-ai facut pofta.

deyutzky 1

12.04.2011, 23:59

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:12

kukibella 1

13.04.2011, 08:06

Lau 1

13.04.2011, 10:16

bunnnn

mihaelaM 1

13.04.2011, 10:58

pap si spanac poate ma fac cu muschi si puternica ca popey

Cris2711 1

13.04.2011, 19:04

Florina servesc si eu

LUK 1

14.04.2011, 16:30

Multumesc bucatarasilor

LUK 1

14.04.2011, 16:32

Kamy..stii de ce nu pun spanacul direct peste faina?daca fac prima data sosul asta ca o budinca imi dau seama de la inceput ce cantitate va iesi...si va fi cat de consistent vreau din start..apoi dupa ce pun spanacul nu mai sunt probleme

kamy 1

14.04.2011, 18:36

da stiu ce zici si eu il faceam asa si am avut surpriza sa fie prea mult ...beschamel ptr cant de spanac pe cand asa pui cat lapte doresti dar face fiecare cum e obisnuit si cum crede ca-i mai bine spanacul e super bun indiferent de metoda in care se face

LUK 1

14.04.2011, 22:26

ai dreptate kamy

adry88 1

26.05.2011, 16:43

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:54

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac