Specialitate de pui,somon si cascaval umplut

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 5140 vizualizari

 

Povestea acestei retete:in urma cu ceva vreme,am fost la o nunta si printre altele,am avut si aceasta specialitate;cum se numeste exact,nu stiu pentru ca stiti si voi la nunta nu-ti da meniul in fata;i-am spus sotului ca pot sa fac si eu,dar el zice nuuuu,n-ai cum!!!
m-am ambitionat si bineinteles ca i-am cerut un premiu,drept pedeapsa,sa nu ma mai subestimeze;va garantez ca este grozava.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 4buc
  • 200g somon afumat
  • 1pachet surimi
  • 1ou
  • 5linguri faina
  • 200g susan
  • ulei mult pentru prajit
  • 250g cascaval
  • 1legatura de ceapa verde
  • 3-4 cubulete de spanac congelat
  • 1ardei gras rosu
  • 1salata
  • pentru sos
  • 1radacina de hrean
  • 3-4linguri ulei de masline
  • 100g branza feta
  • 2-3 linguri smantana lichida
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate de pui,somon si cascaval umplut:

Pieptul feliat,usor batut cu ciocanul de snitele condimentat cu sare si piper;

deasupra pun somon si cate doua batoane de surimi;

rulez,prind cu scobitoare,dau prin faina,ou batut si susan apoi prajesc in baie de ulei;

le scot pe prosoape de hartie;

in tigaie cu o lingura de unt se calesc frunzele de ceapa si spanac;

cascavalul,taiat cubulete,il pun intr-un castron si-l pun la topit la microunde'

il rastorn pe folie alimentara dubla,il aplatizez,deasupra pun spanacul si suvite de ardei rosu;

rulez cu grija,strang bine la capete si-l dau la frigider;

intre timp,fac sosul: pun in blender hreanul ras,ulei,branza,smantana;

dupa ce s-a intarit cascavalul,montez pe farfurie: salata taiata foarte subtire,amestecata cu ceapa verde,cubulete de ardei,ulei de masline si otet balsamic,ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si alaturi felii de cascaval;

va asigur ca este o nebunie,mai ales ruloul cald.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Specialitate de pui,somon si cascaval umplut 112083
retete culinare - Specialitate de pui,somon si cascaval umplut 112084
retete culinare - Specialitate de pui,somon si cascaval umplut 112085
retete culinare - Specialitate de pui,somon si cascaval umplut 112086
retete culinare - Specialitate de pui,somon si cascaval umplut 112087

COMENTARII (19)

geea 1

28.06.2011, 18:32

aspectos,rafinat,si usoara pentru organism

ionela2682 1

29.06.2011, 16:34

Barbatii astia....nu cred ca suntem capabile sa preparam si noi asa ceva!1!1

Lau 1

02.07.2011, 22:32

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D