Sprot prajit cu mujdei

de alinutzika in Peste, 8 Feb 2012 | 4875 vizualizari

 

Imi place mult acest fel de peste, mic si gustos.

 

INGREDIENTE

  • sprot
  • faina malai
  • sare, piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prajit cu mujdei:

Se taie capul pestisorilor si se despica putin burta, cat sa iasa aproape nimic..:)) Pe punga nu scria ca trebuie "decapitati" dar am si eu pretentiile mele..:))

Astfel aranjati, se condimenteaza apoi se dau prin faina de malai. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc asa fierbinti cu mujdei  deasupra, simpli, sau langa o portie de cartofi pai (tot cu mujdei..:))

Sa nu stati cu frica de oase, pt ca ele sunt atat de fragile incat la prajit dispar!..:))

 

 

TIPS-URI

1

Apropo, am uitat sa scriu. Eu i-am tinut vreo 15  minute in lapte inainte de a-i condimenta si praji.

RETETA IN IMAGINI

Sprot prajit cu mujdei-0
Sprot prajit cu mujdei-1
Sprot prajit cu mujdei-2
Sprot prajit cu mujdei-3

COMENTARII (18)

alinutzika 1

09.02.2012, 13:48

multumesc

mena29 1

09.02.2012, 18:30

buuun

MIUTA 1

10.02.2012, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04