Spuma de capsuni cu frisca

de cocolina in Dulciuri, 11 Mai 2012 | 2181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g capsuni
  • 2 albusuri ou
  • 4 linguri zahar
  • frisca
  • o frunza menta pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Capsunii se curata de codite si frunze se spala si se taie bucatele mici. Se pun 2 linguri zahar si se mixeaza bine. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri zahar pana obtinem o spuma tare si groasa .Se adauga capsunii peste spuma si mai mixam putin pana se amesteca bine compozitia. Spuma obtinuta se pune intr-un pahar sau bol si se orneaza cu putina frisca si frunze de menta verde. Se mai poate pune si putin sirop de capsuni deasupra peste frisca eu am pus putin e un deliciu.

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

Un desert bun si usor de facut.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162134
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162135
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162136
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162137
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162138
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162139
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162140
retete culinare - Spuma de capsuni cu frisca 162141

COMENTARII (20)

deyutzky 1

12.05.2012, 01:00

ce bine arata!!

BuburuzaBubu 1

12.05.2012, 01:52

Rocsi 1

13.05.2012, 15:29

imi place si decorul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59