Spuma de zmeura

de Criss in Dulciuri, 5 Iul 2016 | 674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 50 ml apa
  • 130 g zahar
  • 250 g zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul, pentru 5 minute, timp in care zaharul se topeste si siropul incepe sa se ingroase. Albusurile se bat spuma, apoi in fir subtire se toarna siropul fierbinte, batand in continuare pana rezulta o spuma ferma si lucioasa.Se adauga zmeura si se bate in continuare pana se omogenizeaza si spuma e ferma. Spuma se pune in pahare pentru desert (sau cupe de inghetata) si se pune in frigider. Se serveste rece. Pentru o racire mai rapida, puteti pune cupele in congelator cateva minute si apoi in cupele/paharele reci sa puneti spuma.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spuma de zmeura 449633
retete culinare - Spuma de zmeura 449634
retete culinare - Spuma de zmeura 449635
retete culinare - Spuma de zmeura 449636
retete culinare - Spuma de zmeura 449637

COMENTARII (13)

mirela0911 1

05.07.2016, 17:14

Ce bunaciune!

Constelatialeu 1

05.07.2016, 19:44

Ce bine arata !

Rocsi 1

05.07.2016, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S