Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)

de Andreea_Mario in Bucataras in oras, 27 Sep 2012 | 916 vizualizari

 

Mie in special imi place la nebunie sper ca si voua celor care atii mancat vreodata va placut

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila):

Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp  stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede  si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si usturoi. Turnam peste uleiul incalzit si ne pregatim apa. In aceelasi timp adaugam cele 2 linguri de boia dulce si avem grija sa nu se arda. Dupa ce am adaugat toate cele mentionate punem apa peste ele, lasam sa fiarba circa 15 minute, dupa care adaugam angila. Lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute, dupa care ne pregatim cartofii pe care ii adaugam peste anqila fiarta. Lasam sa fiarba pana cartoful se poate zdrobi.

Din salsa verde care o preparam folosim doar jumatate la inceputul prepararii, iar cealalta jumatate o adaugam la final. Sa nu uitam de piperul care ii da un gust nemaipomenit de bun si cubuletele knorr de peste.

Va doresc pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-0
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-1
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-2
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-3
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-4
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-5
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-6
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-7
Suc De Anquillas (Tocanita  de Anqila)-8

COMENTARII (53)

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:17

nu am papat, dar nu te refuz cu o portie

Andreea_Mario

Andreea_Mario 1

08.12.2012, 19:03

este foarte buna

Andreea_Mario

Andreea_Mario 1

08.12.2012, 19:04

bianca mititelu uite te linistita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!