Sufleu de branzeturi cu nucsoara

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 1535 vizualizari

 

Inspirata de reteta Epurashei....am facut si eu acest minunat sufleu.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 g branza telemea rasa fin
  • 50 g cascaval ras fin
  • 1 lingura cu smantana
  • sare
  • piper
  • un praf de nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branzeturi cu nucsoara:

Albusurile reci se bat spuma tare cu un praf de sare.

Apo se adauga usor  si pe rand galbenusurile, branzeturile rase, smantana, piperul si nucsoara.

Se unge cu unt o forma termorezistenta si se toarna usor amestecul. Se coace la foc mediu cam 30 de minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Sufleu de branzeturi cu nucsoara-0
Sufleu de branzeturi cu nucsoara-1

COMENTARII (8)

madi_marin

madi_marin 1

26.04.2010, 09:34

@nadina....multumesc...

epurasha2bb

epurasha2bb 1

26.04.2010, 12:59

super madi! ma bucur ca ti-a placut! ai vazut ce pufos e ? imi place micutul tau din avatar!au ei un fel de a rade cu toata fatza asa, si Deea mea e la fel! rar o prind doar zambind!

madi_marin

madi_marin 1

26.04.2010, 14:49

epurasha....mi-a placut foarte mult sufleul... La avatar e maimutzica de fi-mea...care are 3 ani.... care se stramba din cauza blitului....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01