Sufleu de cascaval

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2011 | 16934 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

03.04.2011, 13:17

Pfuuuuuuu

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2011, 13:25

vai cum arata

elena1988 1

03.04.2011, 13:49

alinutza1983 1

03.04.2011, 14:08

kukibella 1

03.04.2011, 14:32

ce bine arata

aziz 1

03.04.2011, 14:36

arata minunat

bucatarimcudiana 1

03.04.2011, 15:15

Lau 1

03.04.2011, 15:33

arata minunat

Rocsi 1

03.04.2011, 15:40

ooooooooo ce bine arata

mihaelaM 1

03.04.2011, 16:12

wowww cat de bine arata

Bunica 1

03.04.2011, 16:15

nebunieeee

Ina 1

03.04.2011, 17:43

Vaaai, ce-i aici!!

mamaieelena 1

03.04.2011, 18:02

este unul din preparatele mele preferate si il fac des dar scuze ca iti spun dar trebuie sa stea la cuptor 40 de minute cel putin la asa cantitate ca si mijlocul trebuie sa se ridice la fel ca si marginile te-as ruga sa nu te superi ca am facut aceasta precizare el asa arata bine ca e rumenit si trebuie la cuptor la o temperatura potrivita ca sa se faca bine in interior si sa nu se rumeneasca prea repede deasupra felicitari pt incercare as vrea sa-l incerci cum am zis eu si observi diferenta

gaby_duceag 1

03.04.2011, 18:19

cascavalul, cand se pune?

Dulceatadetrandafiri 1

03.04.2011, 18:56

Gaby, am modificat acum, scuze de omisiune, se pune dupa ce pui galbenusurile.

Mamaiaelena, cum sa ma supar ?! Mi s-a ridicat si la mijloc dar a inceput sa se lase pana l-am tras in poza. L-am tinut la cuptor oricum cu 5 minute mai mult decat in reteta originala. Cred ca difera si in functie de cuptor, pe gaz ori elecrtic si de cat de bine e setata temperatura, de umplutura.

Cu prima ocazie voi incerca si cum spui tu, temperatura nitel mai scazuta si timp mai indelungat de coacere. Oricum, fiecare isi cunoaste cuptorul si, la o adica te prinzi ca mai trebuie lasat . Merci si sunt deschisa oricand sugestiilor!

La Ancuta 1

03.04.2011, 20:14

wow ce bine arata

Teo 1

03.04.2011, 22:29

am admirato atat de mult ,incat am inceput sa-i simt gustul !

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 22:55

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:01

Frumos a crescut...si cred ca e deliciios!!!!

Corinuta 1

04.04.2011, 11:30

Pur si simplu minunat!

DIANA B 1

04.04.2011, 14:14

tanyapatap 1

05.10.2011, 18:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frantuzesc