Supa de bere

de cismaru_nicoleta in Supe, 24 Feb 2011 | 4819 vizualizari

 

Prima data cand am gustat nu mi-a placut asa tare,mi s-a parut un pic ciudata,dar dupa 2-3 linguri mi s-a parut ca are chiar un gust interesant...
Atentie!!!..Se serveste doar fierbinte,rece e ca o piftie(racitura).

 

INGREDIENTE

  • 250 ml bere(eu am pus pils),dar cred ca cel mai bine iese k bere lemon
  • 1 lg curry sos sau praf
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  •  radacina de patrunjel
  • 3 galbenusuri 
  • o lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bere:

Se curata legumele se taie cubulete si se maruntesc la blander sau se fierb asa alaturi de 3 cuburi de gaina.

intr-un castonel se amesteca bine galbenusurile cu faina si curry

Cand cubuletele de legume au fiert se strecoara si se pune iar pe foc,se pune compozitia amestecand continuu

iar apoi se pune berea,se da un singur clocot si gata..

Altii mai pun usturoi sau scortisoara..

Intr-o lg de unt se prajesc cateva felii de paine(eu am pus franzela din cereale),se aseaza in farfurie si se toarna supa fierbinte..

Se poate manca cu 2-3 ridichi rosii,pasta usturoi,sos de ghimbir....etc

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de bere 87397
retete culinare - Supa de bere 87398
retete culinare - Supa de bere 87399
retete culinare - Supa de bere 87400
retete culinare - Supa de bere 87402
retete culinare - Supa de bere 87403

COMENTARII (27)

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 20:52

Dya
Elena
Mirela

Panacris 1

01.09.2011, 15:07

Interesant! Am vazut si in emisiunea lui Ani Olson, pe Euforia, o reteta de supa cu bere! Ar trebui sa incerc, nu are ce sa fie rau Doar si la friptura se pune bere!!!

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:34

foarte buna si interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L