Supa de gaina cu taitei de casa

de mirela0911 in Supe, 21 Mar 2011 | 5638 vizualizari

 

O supa atat de bunaaaa.......

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • sare
  • taitei de casa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu taitei de casa:

Se pune carnea de gaina (eu am avut o pulpa intreaga taiata in doua si o aripa) la fiert intr-o oala de 4-5 litri. Se spumeaza de cate ori este cazul. Pe la jumatatea timpului de fierbere se adauga legumele taiate (morcovii felii, restul se pot lasa intregi). Intre timp se adauga si sare. Eu am lasat-o la fiert aproximativ 2 ore ca sa fie carnea bine fiarta deoarece am folosit-o pentru felul doi.

Taiteii de casa se pun la fiert separat in apa cu sare. Se strecoara si se da sub un jet de apa rece.

Intr-o alta oala se pune supa strecurata, se adauga taiteii si se lasa sa fiarba foarte putin impreuna, se mai sareaza daca este cazul, se pun morcovii si se presara cu patrunjel tocat marunt.

Cui ii place poate servi cu piper macinat presarat deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare cu galuste