Supa de pui cu paste proaspete si mazare

de Bya Ralu in Supe, 30 Oct 2015 | 563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 spate de pui+2 aripi
  • paste proaspete bigoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie de mazare
  • frunze de telina
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu paste proaspete si mazare:

Spatele si aripiile de pui se pun intr-o oala cu apa la fiert.Se spumuieste daca este nevoie.

Ceapa se toata marunt,morcovul rondele,iar frunzele de telina feliute subtiri,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Legumele calite se pun in oala de supa.

Pastele se rup in bucati mai mici,se pun la fiert intr-o alta oala cand apa incepe sa clocoteasca.

Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se pun in supa impreuna cu condimentele,mazarea scursa de zeama si carnea data jos de pe spate.

Se pune si patrunjel proaspat(eu nu am avut).

Pofta buna

 

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de pui cu paste proaspete si mazare-0
Supa de pui cu paste proaspete si mazare-1
Supa de pui cu paste proaspete si mazare-2
Supa de pui cu paste proaspete si mazare-3
Supa de pui cu paste proaspete si mazare-4
Supa de pui cu paste proaspete si mazare-5

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 05:56

dantes 1

31.10.2015, 06:55

Buna!

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04