Supa mexicana de perisoare cu oregano.

de -Miti- in Supe, 3 Apr 2011 | 1711 vizualizari

 

O supa care m-a surprins foarte foarte placut. N-am stiut ca oregano proaspat poate fi atat de aromat si gustos,mai ales intr-o supa. O supa pe care,in mod sigur, o sa o fac din nou.
Din carticica "The Hawthorn Series - Tex-Mex

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou,batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute(optional) - eu n-am pus ca am maruntelele
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica,taiata marunt
  • 1 catel de usturoi,taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat,taiat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de perisoare cu oregano.:

 

Se amesteca carnea tocata cu oul,orezul,paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.

Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.

Cand incepe sa fiarba supa,adauga perisoarele una cate una.

Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute,pe foc mic.

Se serveste cu oregano presarat deasupra.

 

 

COMENTARII (16)

mamaieelena

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:41

mamaieelena

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:41

buuuunnaaa

laura_n

laura_n 1

21.04.2013, 12:13

ce bunaciune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!