Susane

de ionela2682 in Dulciuri, 20 Apr 2012 | 8128 vizualizari

 

La susane inainte...

 

INGREDIENTE

  • 200 g miez de floarea soarelui
  • 100 g susan
  • 5 lg zahar tos
  • 50 g unt
  • 2-3 lg miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Susane:

-prajim pentru inceput in tigaie (pe rand )miezul de floarea soarelui si susanul,il lasam sa se racoreasca

-intr-o craticioara caramelizam zaharul(la foc mic) ,adaugam untul si mierea ,omogenizam

-adaugam miezul de floarea soarelui si susanul amestecam energic si bine ,rasturnam pe hartie de copt si nivelam la grosimea dorita

-lasam sa se racoreasca putin dupa care cu un cutit foarte bine ascutit portionam
 si servim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Susane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

14.05.2012, 15:53

Ce bune !!!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:47

vreu si eu,sunt bune bune

Patricia Iordache 1

13.03.2013, 02:46

L-am trecut la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert baclava