Tagliatelle cu pui si ciuperci

de diaconta in Paste, 24 Sep 2011 | 17519 vizualizari

 

Tot din categoria mancarurilor usoare,de gatit si de ...digerat.Imi era dor de niste paste bune....si astea sunt foarte bune,va asigur.Oricum n-am prea avut timp de gatit,la noi in oras e Sarbatoare mare,asa ca am cam chiulit de la bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle
  • un piept de pui
  • ciuperci champignion din conserva
  • un morcov
  • rosii cherry
  • sare,piper
  • busuioc uscat
  • marar,ceapa verde
  • usturoi
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • o lingura amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si ciuperci:

 Pastele se pun la fiert,nu cred  sa fie prea complicat,aveti nevoie doar de apa,putina sare si....... rabdare daca nu va este prea foame.

        Pieptul de pui se taie bucati si se pune la prajit cu putin ulei.Cand s-a patruns putin se condimenteaza ,se adauga morcovii taiati fideluta,ciupercile si ceapa verde.Se mai prajesc putin impreuna apoi adaugam si rosiile cherry si busuiocul.Punem putina apa,acoperim si lasam sa fiarba.Dupa putin timp punem si usturoiul.

       Cand carnea este facuta,se amesteca smantana cu amidonul,se ia cate putin sos si se pune peste amestec ca sa-l incalzim.Apoi turnam smantana peste sos.Mai lasam putin sa fiarba.Luam de pe foc,punem mararul si gata mancarica.

      Nu-i asa ca n-a durat prea mult???Si ce bun eeeeeeeeeee......

      Pofta buna!!!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle cu pui si ciuperci-0
Tagliatelle cu pui si ciuperci-1
Tagliatelle cu pui si ciuperci-2
Tagliatelle cu pui si ciuperci-3

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

06.10.2011, 21:30

delicioase!!!!!!!!

simona119 1

08.02.2012, 16:17

Arata delicios cu siguranta am sa incerc si eu reteta

diaconta 1

08.02.2012, 18:48

Simona,tot din categoria simplu,rapid dar foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04