Tagliolini al nero di seppia e cozze

de mihaelar63 in Fructe de mare, 12 Ian 2015 | 4747 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

12.01.2015, 09:45

bune bune

Bya Ralu 1

12.01.2015, 09:50

Tare bun

Lia_ 1

12.01.2015, 10:16

specialitate

MOKUSKA 1

12.01.2015, 10:19

ce bunatate ai facut

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:21

Stiam ca la Motan si Byei , plac

Corinuta 1

12.01.2015, 10:21

Ce fain arata!

dantes 1

12.01.2015, 10:22

Bune!

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:22

Mokus sunt potrivite pentru o cina romantica . Mai trebuie langa vin alb

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:23

Lia , multumesc

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:24

Corinuta si eu sunt ,, lesinata '' dupa contrastul de culoare

Panacris 1

12.01.2015, 10:31

Super faine!

cristeena20 1

12.01.2015, 11:21

bune!! si eu mai gatesc dar cu creveti . Imi place mult farfuria ta plina de culori!!!super

mihaelar63 1

12.01.2015, 11:35

Cristeena mi-ar fi placut si mie cu creveti .Midii aveam pe stoc

mihaelar63 1

12.01.2015, 11:36

Cristina sunt sigura ca te tenteaza

anca_rm 1

12.01.2015, 12:02

bunatate

mihaelar63 1

12.01.2015, 12:15

Anca , posibil ca si scoicile amintesc de mare si soare

anca_rm 1

12.01.2015, 12:33

simona72 1

12.01.2015, 14:24

Felicitari pt viziunea larga pe care o ai asupra preparatelor! Eu inca nu mi-am facut curaj sa incerc pastele astea...culoarea ma intriga Dar maine voi incerca paella pt prima oara...

mihaelar63 1

12.01.2015, 14:42

Multumesc Simona . Nu este atat de larga viziunea cat curiozitatea .Succes la Paella Eu m-am documentat- exista diferite variante - si am considerat ca este metoda de preparare ce-mi place . Astept sa ,, gust '' si de la tine

mihaelar63 1

12.01.2015, 14:44

Gustul pastelor cu cerneala de sepie nu difera atat de mult de ceea ce stim . Doar ca se coloreaza toata mancarea ingerata . Daca stiti dupa sfecla culoarea este rosie .... .

Constelatialeu 1

12.01.2015, 15:19

M-ai lovit in moalele capului si m-am pricopsit cu o coada de sepia....

mihaelar63 1

12.01.2015, 15:38

)))

Bunica 1

12.01.2015, 17:46

Ce farfurie colorată!

Xandrinne 1

13.01.2015, 06:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare