Tarta cu ciocolata si frisca

de Miha in Dulciuri, 15 Mai 2009 | 1645 vizualizari

 

Din ciclul...ma misc cat pot de repede...:))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 plic Crem Ole
  • 250 ml frisca
  • 150 ml lapte
  • 50 g ciocolata rasa
  • frisca si cacao pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si frisca:

Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.
Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.

Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana :) pe care o intindem peste tarta racita.

Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu ciocolata si frisca-0
Tarta cu ciocolata si frisca-1
Tarta cu ciocolata si frisca-2
Tarta cu ciocolata si frisca-3
Tarta cu ciocolata si frisca-4
Tarta cu ciocolata si frisca-5

COMENTARII (10)

Flori 1

15.05.2009, 14:47

1. Prajitura.
1.a. Cafea.
Ideea era ca-s 1 ambele!

Oana 1

15.05.2009, 15:40

Aoleu, acum am ajuns si eu!!! mai e? mai e??

Miha 1

15.05.2009, 15:52

Mai e...mai e...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04