Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui

de cristina1985 in Retete Delikat, 17 Iul 2018 | 3564 vizualizari

 

  "Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina
  • 130 ml apa
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 1 lgta praf de copt
  • Umplutura:
  • 300 g varza
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 300 g piept de pui
  • 1/2 lgta chimen
  • 1/2 lgta cimbrisor Delikat
  • sare, piper
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui:

Se taie ciupercile si se fierb (separat) in apa cu sare, timp de 15-20 min. 

Ceapa se toaca marunt, se caleste, se adauga pieptul de pui (cubulete) si se lasa pana devine alb. Adaugati varza taiata si ciupercile fierte. Se pune sare, piper si putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac) 45 minute. Se pune chimenul si cimbrisor Delikat. 

Aluatul: se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie rotunda, putin mai mare decat oala in care faceti tarta, cu diametru de 23 cm. Eu am pus si hartie de copt, pentru ca o puteti scoate mai usor. Apoi puneti aluatul care trebuie sa aiba margini. Puneti umplutura, amestecul de oua cu lapte, sare, piper si presarati cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 25 minute sau pana este gata (la mine a durat mai mult).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi