Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure

de Bucataras in Dulciuri, 22 Iul 2016 | 1021 vizualizari

 

Nu coci, nu dureaza mult si Alex te invata cum sa o faci: tarta cu biscuiti oreo … perfecta pentru diseara

 

INGREDIENTE

  • Cca 400 g de biscuiti Oreo
  • 150 g de unt topit
  • 200 g de ciocolata cu lapte si cappuccino
  • 100 g de ciocolata neagra, procentaj 85% cacao
  • 200 ml de smantana de gatit
  • cca 250 g de padure proaspete
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure:

Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund detasabil si presati bine, insistand pe margini. Lasati la frigider pana pregatiti crema.

 

Acum sa continuam cu crema. Taiati marunt, la cutit ambele tipuri de ciocolata si puneti-le intr-un bol. Incalziti smantana de gatit pe foc si puneti-o peste ciocolata. Lasati-o acolo cca 1 minut, apoi amestecati-o bine pana la omogenizare. Turnati ganajul obtinut in forma de tarta. Puneti fructele de padure si dati la frigider pentru minimum 2 ore.    Optional, pentru servire puteti pune niste fulgi de migdale prajiti si zdrobiti. Voila! Una bucata tarta cu ciocolata si capsuni, fara coacere. 

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure-0

COMENTARII (14)

Ina 1

26.07.2016, 08:49

cum arata! [bs:20]

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:57

O bunatate!

Xandrinne 1

15.08.2016, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04