Tartine acrisoare

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 2880 vizualizari

 

Daca tot mi-a ramas niste crema de branza nu era sa o arunc nu?????si am facut niste tartine....bune bune...

 

INGREDIENTE

  • mai scriu o data ce trebuie pentru crema de branza:
  • 150 gr branza de vaci
  • jumatate lingura unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 8 felii de  paine
  • 1 castravecior murat
  • gogosar in otet
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine acrisoare:

Frecam branza bine cu o furculita, adaugam untul ,sare si piper(dupa gust) si omogenizam . La urma adaugam marar verde tocat marunt. Astfel obtinem crema de branza.

Punem o tigaie de teflon la incins . Punem feliile de paine si le prajim pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Le lasam sa se raceasca, apoi ungem feliile de paine cu crema de branza ,in strat mai gros. Deasupra punem fasii de castravecior murat , felii de gogosar si frunzulite de patrunjel verde.

Apoi le savurati ..mmmm...parca si aud cum trosneste painea prajita....bunnnnn.....

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tartine acrisoare-0
Tartine acrisoare-1

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.10.2010, 11:12

multumesc roberta
naidna am facut 8 felii...dar am branzica si tot ce imi trebuie si pot sa mai fac imediat

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 20:05

pai cum sa o arunci?.............mai bine arunci o felie la mine................

Rocsi 1

24.10.2010, 20:40

asa o sa fac medi...prindeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41