Tartine cu spanac

de Alexandra Burz in Mancaruri de legume, 3 Mai 2014 | 796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii paine toast
  • 200 gr spanac proaspat
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu spanac:

  1. Spalam bine spanacul si il taiem fideluta.
  2. Prajim feliile de paine si le ungem cu putin ulei de masline.
  3. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline la incins, adaugam spanacul si usturoiul pisat.
  4. Calim pana este facut, dupa care aranjam pe painea prajita.
 

COMENTARII (14)

Panacris

Panacris 1

04.05.2014, 10:47

Interesant!

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

04.05.2014, 11:40

JulyCris

JulyCris 1

04.05.2014, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!