Terina rapida de ficat de pui

de RuxyRux in Ficat, 10 Ian 2017 | 5246 vizualizari

 

Foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ficat de pui
  • 3 linguri unt rece
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura smantana( optional)
  • 1 ceapa maricica
  • 3 linguri ulei( samburi de struguri, sau ulei de masline)
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru (un praf)
  • busuioc( un praf)
  • turmeric ( un praf)
  • usturoi( un praf)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina rapida de ficat de pui:

1. Ficateii  se spala, se scurg, se curata de pielite, se trag la tigaie in ulei pana sunt pe trei sferturi facuti, se intorc intre timp de cateva ori.

2. Se pune ceapa tocata alaturi de ficatei, se inabusa 1 minut, se adauga laptele si se lasa pana se patrund ficateii, inca cateva minute, se pune si smantana, se adauga si condimentele, cimbrul, busuiocul, usturoiul, turmericul, piperul si se tine pe foc pana cand in tigaie mai raman doua trei linguri de zeama.

3. Se opreste focul si se pune untul, apoi se scoate totul in blender, se mixeaza dupa dorinta mai grosier sau mai fin, se potriveste gustul de sare.

4. In forma de unt se pune o foile, se asaza cu lingura compozitia, se acopera si se da la rece pana se intareste.

5. Cand este gata se rastoarna, se scoate folia, se pune inapoi in forma si se pastreaza la rece.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga ciuperci daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina rapida de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

miki_a 1

13.01.2017, 20:49

Îmi place! Acum aș vrea să întind pe pâine! 🍞🍞🍞

RuxyRux 1

13.01.2017, 21:35

Miki...s-a terminat dar pentru tine prepar alta scumpo! Iti multumesc!

miki_a 1

14.01.2017, 01:15

Mulțumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ficat