Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 4904 vizualizari

 

"Retete de post economice"
O reteta inspirata de la Laura, care este foarte gustoasa, data viitoare facem portie dubla.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 4-5 graunti de usturoi
  • sare
  • piper
  • malai
  • patrunjel
  • 30 g ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci:

Mai intai, curatam ciupercile de pojghita care le acopera si le scoatem branhiie. Le tocam felii marunt si le punem la calit in uleiul incins, impreuna cu usturoiul tocat si el marunt.

Adaugam si jumatate din patrunjel, sare si piper dupa gust. Separat facem mamaliga si adaugam la final in ea si patrunjel tocat. Punem mamaliga fierbinte pe o farfurie si o lasam sa se raceasca putin.

Dupa ce s-au calit, scoatem ciupercile si, in locul lor, punem mamaliga taiata cubulete.

O punem pe foc 2-3 minute, adaugam si ciupercile si la mai lasam inca 2-3 minute.


TIPS-URI

1

Puteti adauga si stevie, leurda sau alte verdeturi.

2

Neaparat mai multe ciuperci, ca este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!