Tigaie picantă (de post)

de portiadelumina in Mancaruri de post, 20 Dec 2013 | 7831 vizualizari

COMENTARII (85)

laura_n 1

20.12.2013, 17:26

Padre, ce m-ati pacalit cu pozele ))
tare gustoasa si big like pt iuteala

nadea68 1

20.12.2013, 17:26

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:28

Laura, cum adică te-am păcălit cu pozele? Eu sunt om serios, doar mă ştii. Mulţumesc!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:28

Mulţumesc, Nadea!

DIANA B 1

20.12.2013, 17:29

Iu-huuuuuuuuuuuuuuuuuu , aici am mai gasit un ornament si-am avut o intrebare de la MI si ... am si stiut-o ... Din nou misto prezentarea ... nu-i faci vant platoului spre mine ?

DIANA B 1

20.12.2013, 17:31

...back ... putem inlocui soia cu ciuperci ?

mihaelar63 1

20.12.2013, 17:32

Vai ce frumusea tigaie

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:33

Diana, ţi-am spus mai devreme că azi ai să găseşti ornamente multe Platoul e încă la mine în cămară, că prea se dă târcoale pe lângă el.

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:34

N-am încercat cu ciuperci, nu ştiu ce să zic, să nu semene a tocăniţă. Oricum, merită încercat.

Ina 1

20.12.2013, 17:35

Eu iau cartofii

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:35

Mihaela, cum m-am priceput şi eu, nebucătarul. Mulţumesc!

DIANA B 1

20.12.2013, 17:36

dar cu soia nu seamana a tocanita ?

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:36

Ina, îi împărţim, că nu mai am apoi de garnitură.

simona72 1

20.12.2013, 17:37

Fain platoul Padre! Soia o dau la o parte si incerc legumele!!

Lau 1

20.12.2013, 17:37

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:38

Păi, Diana, nu prea, că permite garnitura de cartofi. Şi apoi, soia, dacă o tragi un pic la tigaie, se rumeneşte ca şi carnea, plus că are un gust aparte, diferit de al ciupercii. Nici eu nu folosesc soia des, de fapt o folosesc foarte rar, dar a meritat încercarea.

DIANA B 1

20.12.2013, 17:39

Astept sa-l uiti afara din camara ... io l-as pune la vedere , bine ca nu-i balac de sticla , ca l-as pune pe Tv

adry88 1

20.12.2013, 17:39

arata tare bine si bun

Cris2711 1

20.12.2013, 17:39

cum arata

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:39

Simona, adică dai bucăţişe deoparte? Mulţumesc!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:40

Mulţumesc, Lau!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:41

Diana, am să-l folosesc şi la ceva cu carne, dar să se ducă postul. Ce-i ăla balac, că nu ştiu.

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:42

Adriana, a fost bun, mie mi-a plăcut, căci îmi place mâncarea picantă. Mulţumesc!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:43

Cris, câteodată mă mir şi eu cum de reuşesc câte ceva prin bucătărie. Altfel ştii, sunt la pământ.

Aurelia 07_07 1

20.12.2013, 17:47

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu usturoi verde