Tiramisu

de noiinbucatarie in Prajituri, 3 Mai 2016 | 875 vizualizari

 

Ceva rapid si delicios! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tiramisu/

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi/1 pachet
  • 2 oua
  • 1 cutie de mascarpone (250 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g cafea indulcita
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se bat albusurile spuma in primul rand.

Galbenusurile se bat cu zaharul pana se albesc. Se adauga mascarpone peste galbenusuri si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza bine. Adaugam crema de galbenusuri peste albusurile batute spuma si amestecam bine. Va rezulta o crema delicioasa.

Se pune cafeaua intr-un bol intins sa putem pune piscoturile.

Intr-o craticioara sau intr-un vas de yena asezam un strat de piscoturi inbibate in cafea.Punem o parte de crema, apoi alt strat de piscoturi si la final crema.

Deasupra am presarat cacao.

Am dat la frigider pana a doua zi. Este suficient si 3-4 ore sa stea la frigider.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti inbiba piscoturile in sirop de fructe.

2

Crema se poate amesteca si cu frisca.

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu-0
Tiramisu-1
Tiramisu-2
Tiramisu-3
Tiramisu-4
Tiramisu-5
Tiramisu-6
Tiramisu-7
Tiramisu-8

COMENTARII (16)

diaconta

diaconta 1

03.05.2016, 21:51

Mi-e pofta

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 23:10

mihaelar63

mihaelar63 1

06.05.2016, 00:50

Mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!