Tiramisu cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 20 Iul 2015 | 537 vizualizari

 

Multumesc Oana pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • un praf de sare
  • coaja rasa de portocale
  • 300 g capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni:

Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza.

Separat mixam albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul pudra si mixam pana devine o bezea tare.

Adaugam crema de galbenusuri,coaja de portocale si amestecam cu miscari unsoare cu o spatula pana ce se omogenizeaza.

Insiropam piscoturile(sirop de capsuni  am folosit eu)le asezam intr-o tava cu pereti detasabili,pe margine asezam capsuni taiati felii,adaugam peste piscoturi un strat crema,capsuni taiati bucati,piscoturi,restul de crema si deasupra felii de capsuni.

Dam tava la frigider 2 ore inainte de servire

 

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu cu capsuni-0
Tiramisu cu capsuni-1
Tiramisu cu capsuni-2
Tiramisu cu capsuni-3
Tiramisu cu capsuni-4
Tiramisu cu capsuni-5
Tiramisu cu capsuni-6

COMENTARII (14)

Rocsi 1

21.07.2015, 20:17

Nu refuz!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:44

Bun trebuie sa fie!

Corinuta 1

19.09.2015, 14:40

yammiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41