Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 13 Aug 2016 | 3701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut uscat
  • 150 g pulpa de porc
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana de pasta de rosii
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/praf de chilli
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Nautul se pune intr-un castron acoperit cu apa si se lasa peste noapte.

Carnea o taiem in bucati mai mari si o punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l cu putin ulei de masline, setam aparatul la High pentru 03:00.

Dupa cateva minute punem un pahar de apa calda si lasam sa fiarba carnea car 01:30 dupa care adaugam nautul scurs si clatit,ceapa tocata marunt ,ardeiul iute taiat felii,usturoiul strivit,morcovul dat pe razatoare si condimentele.

Dupa 30 minute punem pasta de rosii si dovlecelul zucchinii taiat cuburi cu tot cu coaja.

Se presara patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu lamaie gatit la slow cooker Crock-Pot