Tocanita de ciuperci champignon

de susu in Mancaruri de post, 8 Apr 2011 | 12251 vizualizari

 

O mancarica preferata de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mici
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • 1 capatana de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Vegeta
  • Pasta de tomate
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Ciupercile nu se curata niciodata, doar se spala bine de pamant si apoi se lasa la scurs. Se taie ceapa marunt, palariile si cozile ciupercilor le tocam putin mai mare iar usturoiul il taiem felii. Calim ceapa si usturoiul in uleiul incalzit, adaugam treptat din ciuperci, calim bine si adaugam cealalta parte de ciuperci, punem boia, sare si piper. Acoperim cu un capac sa se inmoaie si apoi adaugam pasta de rosii concentrate si patrunjel. Secretul acestui fel d emancare este acela ca nu trebuie folosita apa, ciupercile au suficienta si astfel se va pastra gustul deosebit. Se da la cuptor la foc mic sa mai scada. Pentru a nu se lipi de fundul cratitei mestecati mai des in mancare. Se serveste atat calda cat si rece cu mamaliguta si patrunjel.

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de ciuperci champignon-0
Tocanita de ciuperci champignon-1
Tocanita de ciuperci champignon-2
Tocanita de ciuperci champignon-3
Tocanita de ciuperci champignon-4
Tocanita de ciuperci champignon-5
Tocanita de ciuperci champignon-6

COMENTARII (19)

Lau

Lau 1

09.04.2011, 17:02

super

Rux

Rux 1

10.04.2011, 16:48

Si eu o prefer Susu...si arata extraordinar de bine

MotanLaOale

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!