Tocanita de legume cu carne de pui

de pity19 in Pui, 24 Mai 2014 | 1316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastarnac
  • 4 morcovi
  • 5 ardei rosii
  • 4 cartofi
  • un spate de pui
  • 2 pulpe
  • 2 aripi
  • vegeta
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de pui:

Legumele: Clatim legumele in jet de apa rece. Morcovul il curatam de coaja si il taiem felii rotunde, ardeii ii scobim de seminte si ii taiem bucatele marisoare, cartofii ii curatam de coaja, taiem in doua dupa care mai o data tot in doua, radem coaja de la pastarnac si taiem pe lung, apoi in 2 si rondele, catelul de usturoi il desfacem in doua si curatam fiecare de coaja.

Carnea: Clatim carnea. Spatele de pui ii taiem pe jumatate dupa care in doua. Aripile de pui le taiem in doua la fel si pulpele. 

Prepararea : Intr-o oala punem legumele taiate , carnea , un varf lg sare , apa cat sa acopere si dam la fiert! Cand au fiert adaugam pasta de tomate, vegeta, piper, sare dupa gust si luam de pe foc!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de legume cu carne de pui 321778
retete culinare - Tocanita de legume cu carne de pui 321779
retete culinare - Tocanita de legume cu carne de pui 321780
retete culinare - Tocanita de legume cu carne de pui 321781
retete culinare - Tocanita de legume cu carne de pui 321782

COMENTARII (5)

babi5 1

25.05.2014, 14:16

Valyvalentyna 1

25.05.2014, 18:46

Rocsi 1

25.05.2014, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21