Tocanita de vinete-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mai 2010 | 2457 vizualizari

 

este grozav de buna,usor de preparat si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 lingura sos de soia
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete-post:

Sunt cantitati pt o persoana

Se curata vanata de coaja apoi se taie cubulete mici.

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune in ulei sa se caleasca putin,dupa care se bun bucatile de vanata taiate cubulete si sosul de soia(optional),sare, piper si se lasa sa fiarba cu 1/2 canita de apa 10 minute.

La final se pune pasta de tomate se mai da un clocot si gata,se pune marar tocat daca va place

Daca va place dovlecelul atunci cu siguranta si vanata o sa va placa are un gust foarte bun,este o mancare de post foarte buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de vinete-post 31655
retete culinare - Tocanita de vinete-post 31656
retete culinare - Tocanita de vinete-post 31657
retete culinare - Tocanita de vinete-post 31658
retete culinare - Tocanita de vinete-post 31659

COMENTARII (7)

nadina73 1

14.05.2010, 19:09

mai fac madi ca a fost putin si iti dau portie dubla

nadina73 1

14.05.2010, 19:09

danuta vi cu madi ce zici?

mariac 1

18.05.2010, 20:18

esti cea mai tare nadina
felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25